Försäljning Övrigt (Mark), Riogordo, Málaga, Spanien, c/Virgen de Belen

Försäljning - Cod. 30666

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 16424 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 96

UR4 Urban Land i Riogordo (Malaga). Delplanvy GODKÄND

Malaga Riogordo är en vacker stad 40 kilometer från Malaga Capital och Costa del Sol, med enkel åtkomst via motorvägen i alla riktningar både Granada, Cordoba och Sevilla.
 Kommunen ligger i Axarquía har registrerat nästan 3000 invånare. Staden har all den service som ingår i en plats som lever till stor del bostäder turism, speciellt utomlands där står den brittiska kolonin. Njuta av en mycket speciell mikroklimat där solen tar centrum under hela året. Temperaturen är aldrig extrem och kyla är ett undantag.
Nära den historiska stadskärnan i Riogordo marken i fråga, UR4, cirka 21.331 kvadratmeter i en kvalificerad stadsmark och delvis plan som godkänts, varav 16,424 kvadratmeter ägs genom att representera en 77,01% står koefficient beroende yta. . snö eller på landsbygden Andalusien erbjudanden.
Men vad de flesta gillade UR4 är ett ord. Sol, strålande och skarp runda. Den svaga lutningen på lättnad säkerställer mottagande av direkt solljus och fantastisk utsikt på alla hem i ett utmärkt läge med en permanent ljus och alltid blå himmel. Med Sierra och floden, är färger och behagliga känslor blandas alla sinnen.
Allt detta i en stad som Riogordo (Málaga), med sin egen turist liv, förtjänar du besöker och lever genom dess kulturella, underhållning och arkitektoniska. Med storslagna landskap på grund av Serranía, dalen där den sitter och floden vid infarten till byn. Alla med ett mikroklimat där kylan har inget utrymme.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB