Försäljning 2:a, Benidorm, Alicante, Spanien, Benidorm

Försäljning - Cod. 32617

  • Typ: 2:a
  • Område: 65 m²
  • Antal rum: 2
  • Byggnadsvilkor: Excellent

"Låt oss presentera dig en urbanisering intill Benidorm, varifrån du kan komma till den ständigt livliga staden och de soliga stränderna på bara några minuter. Du hittar olika typer av fastigheter i denna ständigt växande småstad, från mindre lägenheter till lyxiga fastigheter. Dessa spanska fritidshus är helt nya, färdiga och redo för sina nya ägare att flytta in.

På grund av sin höjd har den en fantastisk utsikt över havet och på bergen från andra sidan, vilket resulterar i en unik atmosfär för invånarna att njuta av.

Hemägare kan njuta av ett brett utbud av tjänster gratis i ett privat centrum med bastu, gym, tennisbanor och en swimmingpool.

Det finns också en golfbana med 18 hål i staden, vilket också är idealiskt för nybörjare, eftersom det finns högkvalitativ golfinstruktion på plats. Det minsta spåret är 50 meter långt och det längsta är 100 meter, vilket är idealiskt för både kort och långa spel.

Det finns ett köpcentrum i närheten, som du kan nå inom några minuter, där du hittar alla stora butiker.

Vi rekommenderar denna lägenhet för en långsiktig investering, där du kan tillbringa kvalitetstid när som helst på året, och du kan hyra ut under högsäsong. Det finns stor efterfrågan på dessa lägenheter, så de är lätta att hyra. Men de är också idealiska för ett spanskt fritidshus där du kan spendera din fritid. Vi kan också hjälpa dig med inredningen av lägenheten enligt dina behov. du kan välja mellan olika paket för att hitta de möbler du gillar mest, och vi gör hela processen. Det finns en hiss i byggnaden för enklare tillgång till lägenheterna på högre våningar.

Om du är intresserad av dessa spanska fritidshus, tveka inte att ringa oss på +36 70 427 2462 www.lukentum.eu "

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Tamas Csaki
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB