Försäljning 4:a, Palma de Mallorca, Mallorca, Spanien, Paseo Marítimo

Försäljning - Cod. 26306

  • Typ: 4:a
  • Område: 162 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Spektakulära lägenhet, mycket ljus, i ett lugnare område i strandpromenaden i Palma, med otrolig utsikt över havet och marinan.

Fastigheten har 162 m2 och 7,50 m2 altan, 4 sovrum (master med omklädningsrum), 3 badrum (ett badrum), kök, vardagsrum matsal, tvättstuga, marmorgolv och gemensam pool, som är praktiskt taget inte används som byggnaden har några bostäder. Dessutom ingår det i priset en underjordisk parkering av 8 m2.

Plats och omgivande: Palma är den största staden på Mallorca med 400.000 invånare. Den gamla staden har fantastisk historisk arkitektur såsom arabiska bad och den berömda nöjesdistriktet "La Lonja". Det finns också många stränder, marinor och den berömda Promenade, som sträcker sig kilometer längs havet möjliggör en mängd aktiviteter. Här hittar du barer och restauranger, Auditorium Palma och många av butikerna i staden.

I Palma kan vi också hitta den högsta koncentrationen av internationella skolor och modernaste sjukhus (Clinic Planas och det nya sjukhuset Son Espases). Vid transport, har staden en av de mest moderna infrastrukturen i Europa: internationella flygplatsen i "Son Sant Joan", den nya tunnelbanan och en fullt utvecklad och väl underhållna vägnätet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB