Försäljning Hus, Altea, Alicante, Spanien, Altea Hills Urbanizacion

Försäljning - Cod. 31255

  • Typ: Hus
  • Område: 1680 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 4

Lyxvilla till salu i Spanien på Costa Blanca, i den prestigefyllda urbaniseringen av Altea Hills. Detta är en sluten gated elit komplex med fantastisk utsikt över havet och kusten, med en 24-timmars patrull och videoövervakning. Urbaniseringen består av lyxvillor, radhus, lägenheter och ett femstjärnigt hotell, utrustad med en utomhuspool, tennisbana och många trädgårds planteringar.
Villan är byggd med hjälp av ultramoderna material av högsta kvalitet. Det område av huset är 1680 kvm Består av tre stora sovrum-sviter, rymligt vardagsrum, professionella kök, bibliotek, studera, sporthall, SPA salong, massagerum, frisör, bar och lounge för gäster, en biograf, inomhuspool, bastu pool, turkiskt bad. Separat belägna lägenheter för gäster, personal lägenhet, kontor, vinkällare, datorsalar och olika uthus. En hiss installeras, alla centrala system för tillhandahållande, kontroll och säkerhet automatiseras.
Handlingen i huset upptar 3800 kvm, det finns en tennisbana, en tropisk trädgård, en ekologisk trädgård, en pool på sommaren med bräddavlopp, täckta och öppna terrasser, parkering för 8 bilar, ett garage för 4 bilar. Villan är i utmärkt skick.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB