Försäljning Hus, CHICLANA PLAYA LA BARROSA, Cadiz, Spanien, Avenida de la Barrosa

Försäljning - Cod. 23509

  • Typ: Hus
  • Område: 1000 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 400m2

Fristående, två minuters promenad till kanten av stranden i La Barrosa, en av de längsta stränderna i provinsen Cádiz, fem miles av fin sand, med stora banker och rent vatten direkt utsikt över Atlanten.
Huset byggdes av den nuvarande ägaren i 2011 för familjens bostad i en enda tomt på 1.000 m2, full av tallar, fruktträd, palmer, olika växter och blommor, med ett tjockt gräs och mycket omtänksam.
Tillgång till huset för en parkering som rymmer upp till fem bilar, inklusive gräsmatta och planteringar.
Huset har en våning på 125 m2, på den lägre nivån är vardagsrummet på ca 6x6 m mycket rymliga, med stora fönster med utsikt över trädgården och poolen, det finns tillgång till kök, mycket stora med alla bekvämligheter, spis, mikrovågsugn, kyl och frys, mikrovågsugn, diskmaskin ... inredda i lantlig miljö, rustik stil med takbjälkar, har ett stort skafferi och separat tvättstuga och en innergård.
Från vardagsrummet leder till trappan som leder till övervåningen och källaren, bredvid vilken det finns ett badrum, inredda i arabisk stil.
På denna våning finns en flygel av huset, som kan isoleras för att göra en privat lägenhet, som består av två hela sovrum, ett kök, vardagsrum och badrum med badkar, bidé och handfat. Alla rum med stora fönster med utsikt över trädgården.
På översta våningen, som nås genom en trätrappa gammal, under en lampa stil arabe två vinden sovrum, med rustik inredning, mycket rymliga, totalt ca 80 m2, med ett omklädningsrum och badrum är badrum med två handfat, bidé och dusch, har varje sovrum en terrass med utsikt över trädgården.
Huset har också en källare på 120 m2, helt transparent, vilket är en liten toalett och ett spelrum med biljardbord, vinkällare, bibliotek, soffor, en liten verkstad och ett förråd. I källaren är tillfälligt installerad, ett sovrum komplett med en toalett.
Huset är inrett i en modern andalusisk stil, som syftar till den rustika, med massor av lövträ, rymliga rum, alla med stora fönster med utsikt över trädgården, så det hela ser ut från ett landskap av naturen och lugnet. Golven är keramiska plattor imiterar lera, dekorerad med många detaljer till hands. Ytterdörren av teak hindu, är mycket gammal, snidade och dekorerade i Indien, är ett av kännetecknen för den bäst rankade hem. Alla material som används i entréplanet är antikviteter.
Den bakre delen av huset har en stor veranda, ger taket hälften och hälften med trä vinstockar skugga och svalka.
Mitt i den stora bakgården, vilket är ca 600 m2, bland tallar och gräs finns en pool på 7x4 m, dekorerade gröna och omgiven conteselas lera kakel för denna tjänst är ett skjul och andra tillfälliga material för att lagra trädgårdsredskap.
Bredvid poolen finns en stor gräs täckt område där du kan sola och koppla av intimitet mellan höga tallar.
Miljön där huset är en tallskog där inte högre än två våningar byggnader, alla enskilda hus, hög ekonomisk nivå. Det är på en gata som ger direkt till stranden, men det har alla typer av butiker för att underlätta livet för en familj, stormarknader, tidningar, restauranger, barer.
Området, helt urbaniserat, är mycket nära till havet men mycket bra förbindelser med utsidan, med busstrafik är var kort tid till staden, skolor, apotek, sjukhus, banker, ett par minuters bilfärd.
Huset är mycket tyst, gatan buller hörs, bara på natten kan du höra vågorna.
Området erbjuder alla typer av sport, ridning, hästar, tennis, fotboll, paddla, det finns fem golfbanor trevlig tio minuters bilresa, alla typer av vattensporter, rodd, segling, fiske, dykning, det finns en docka Sports över tusen bäddar ca 5 km.
Det är också mindre än en fem minuters bilresa, gå ca 15, en naturpark av myrar, kan du promenera till fots eller med cykel. Hela miljön är mycket tyst urbanisering och bekväm att använda cykelvägen, ca 20 km av resor,.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB