Försäljning Hus, El Perelló, Tarragona, Spanien, Paraje Font Tita

Försäljning - Cod. 31311

  • Typ: Hus
  • Område: 8500 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 2

Landsbygd egendom 6 km från El Perello, Paraje Font de Tita, en tomt på 8500 kvm, med en inbyggd tätort på 40 kvm plus 20 kvm trä pergola, 15 m² grill inom ramen för tresidig segel och 7 m² för laget solceller. Asfalterad väg, minus de sista 800 meter, som är bevarade ett spår som lämpar sig för alla fordon. Huset byggdes 1945, renoverat helt i 2013.
Oriented Sydväst - med fantastisk utsikt över Ebro Delta och den naturliga miljö där den är belägen. idealisk för lugn.
Den består av en bottenvåning matsal kök och på övervåningen ett sovrum med badrum, matlagning gas och elsystem för solcellspaneler för belysning och små hushållsapparater, det har också generator för att få hjälp, tank 5000 liter systemet vatten samla solceller pump och hydro 4 barer, att tryck hela. Det är energieffektivt att generera sina egna leveranser. Septisk stor kapacitet.
Dess användning är beroende av regn jordbruk, med olika oliv, mandel, johannesbröd och fikonträd planterade på sten terrasser. Tillgång med skiffer härd, pelargoner, aloe vera, daisy, salvia, persika, plommon, etc ...
Säljs möblerad med två bädd sängar, inomhus tabell som töjbara yttre sex säten teak armstöd, två fåtöljer teak, dubbelsäng 150 cm, låda möbler, dusch med glasblock, fåfänga topp wenge med handfat Roca varumärke sfäriska, kök två bränder Teka varumärke. Det är att gå in och njuta av omgivningarna.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB