Försäljning Hus, Pamplona, Navarra, Spanien, c/Mayor 52

Försäljning - Cod. 27638

  • Typ: Hus
  • Område: 650 m²
  • Antal rum: 20
  • Våning: 1

Mayor 52 är en renoverad "centro historico" egendom till salu i Navarra. Det är en typisk historisk by radhus, med ett traditionellt utseende och känsla byggd av sten nya elektriska och VVS samt belysa traditionella och karakteristiska detaljer slutfördes, är huset bekväm och redo för inflyttning med några små projekt väntar en personlig touch, cirka sextiofem hundra kvadratmeter i storlek.
Det finns ett mysigt kök, centralvärme med gammaldags radiatorer järn, och taket satellit för TV-mottagning. Terrakotta undertak har tall balkar och det finns rustika tegel och trägolv. Anslutning installeras för den fasta telefonen tjänsten. Huset kommer anspråkslöst inredda för lätt land att leva. Den privata posten är precis intill ett litet torg. Entréhallen på marknivå har en medeltida stil. Huset har en matsal för 20 personer, ett stort vardagsrum med olika miljöer och ett kök med allt du behöver för husmanskost och en stor ofice för 15 personer. Huset har två master sovrum med exklusiva badrum och ytterligare fyra ghests rum med 3 badrum två lounger och en terrass på 150 kvadratmeter med en trädgård hus och grill har också en stor privat parkering med och gammal vingård.
Huset är i Corella, en stad omgiven av vingårdar och gårdar enkel tillgång till de större städerna, på ett avstånd av 15 km finns det vägkorsning som gör anslutningarna med diferents motorvägar som ansluter med Pamplona endast på ett avstånd av 98 km, Zaragoza 200 km, stränderna i San Sebastian (Donosti) 200 km, Logroño 150 km, Madrid 300 km. Året runt finns gemenskap festivaler och middagar, Upptäck vad det innebär att leva i gamla medeltida byn. Möt bröd lastbil vid tio på morgonen. En fullständig livsmedelsbutiker och väsentligheter leverantör visas på fredagar om middagstid. Den fiskhandlaren anländer tidigt på tisdagar, och andra butiker på hjul visas regelbundet. Eller få i bilen och dra nytta av de många shoppingmöjligheterna i närliggande byar och städer. Marknadsdagar i Tudela är torsdagar och lördagar.
Detta hus, oavsett om de används som en året runt bostad eller som ett fritidshus, kommer att kännas som precis vad det är, en traditionell spansk hem i ett vackert läge för att bevittna den dagliga stämningar Navarra frisk och berömda jordbruksareal och dess berömda vingårdar landskap och omgivande rika arkitektoniska arvet i förgrunden och snöklädda Pyrenéerna toppar på vintern på den avlägsna norra horisonten.
Pris: 350,00 €, vilket återspeglar den nuvarande efterfrågan på en renoverad byggnad av denna storlek som ligger i den historiska stadskärnan med funktioner som ska omvandlas i en traditionell lyxhotell med intilliggande fastigheter tillgängliga. Handel eller andra innovativa erbjudanden övervägas. Stängning och skatter, som måste vara i ett avtal som upprättas av en spansk notarie, kommer att påverka det slutliga priset. En flerspråkig mäklaren är också tillgängliga för att bistå i transaktionen

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB