Försäljning Kedjehus, Aracena, Huelva, Spanien, Calle Constitucion 16 Corteconcepcion

Försäljning - Cod. 26641

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 135 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: house

Semi-ny (2006) 130m2 familjens hem i byn Corteconcepción, ligger i den bedövande-vackra Sierra de Aracena nationalpark, ett område mycket populär bland vandrare och fågelälskare. Övervåningen består av 2 identiska dubbel rum, en familj badrum och ett sovrum med badrum, nedervåningen består av en rymlig hall, enkelrum / studie, vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök (inklusive tvättmaskin och diskmaskin) och en nere garderob. Det finns en 30-meters uteplats på baksidan, med träd (olivolja och citron). Huset har oljeeldade centralvärme (radiatorer i alla rum) och varmvatten, och central luftkonditionering överallt. Den är belägen i slutet av en mycket lugn cul-de-sac, och det finns gott om parkeringsplatser. Detta är ett hus, enoying alla urbana tjänster, inklusive fullständiga elnätet vatten, avlopp, gatubelysning och elektricitet.

Byn har sina egna affärer och restauranger, samt en vårdcentral och ett apotek. Det är 5 kilometer öster om den livliga marknaden staden Aracena, och 1 km från Sevilla-Portugal vägen. Den lokala ekonomin bygger främst på korkproduktion och boskapsuppfödning. Det är en timme från Sevilla flygplats, och 45 minuter från den portugisiska gränsen.

Alla pappersarbete (lagfarter, verktyg räkningar, fastighetsregister, fastighetsskattebetalningar, etc.) är helt i ordning och tillgängliga

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB