Försäljning Lantgård, Estepona, Málaga, Spanien, Calle El reinoso, no 53

Försäljning - Cod. 31812

  • Typ: Lantgård
  • Område: 217 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

Bedövning rymlig villa omgiven av vacker utsikt över havet och landsbygden, bara 5 minuters bilresa från stranden, stormarknader och restauranger i Laguna Village. Detta söderläge hus har en elegant kolonial känsla för den, och ligger i ett av de vackraste och exklusiva områdena i Estepona. Det har en distinkt landsbygd känner för det, men det ligger nära lokala bekvämligheter, Estepona och Marbella. Det är omgivet av vacker natur, och dess något förhöjda läge ger fantastisk utsikt över Medelhavet. Det finns fantastiska promenader upp i bergen direkt från huset.

Den mogna trädgården är obefläckad och väldigt välskött - det finns ett brett utbud av träd och växter och ett stort gräsmatta. Det finns också en fruktträdgård med apelsin, citron, papaya, mandarin, lime, pistasch, fikon, avokado, mango och plommonträd. De nuvarande ägarna har också två stora grönsaksmarker som ger dem färska ekologiska grönsaker året runt. Det finns ett slutet område som är lämpligt för kycklingar. Det finns ett öppet garage och en stor enhet med parkeringsplats för flera fordon. Huset har enkel tillgång - ner en liten lane, och entrén är mittemot ett fält citronträd - det är verkligen idylliskt. Huset och trädgården levereras av en gemensam vattenbrunn - detta ger alla trädgårdsvattenbehov till ett mycket lågt pris jämfört med elnätet. Vattnet har ett helt automatiserat bevattningssystem.

Huset är mycket rymligt och har vacker utsikt från alla sina stora fönster. Det finns ett öppet kök som leder till ett stort vardagsrum med log-brännare. Loungen strömmar in i ett stort hallområde som öppnar ut mot en fantastisk skuggig balkong, varifrån du kan sitta och titta på den magnifika havsutsikten. På grund av det tempererade vädret kan detta område användas nästan året runt.

Det finns 2 sovrum och ett stort badrum på denna våning: ett av sovrummen har havsutsikt, och den andra ser ut över fruktträdgården.

Nedervåningen finns tre ytterligare sovrum, ett annat badrum och ett stort sittområde (används för närvarande som barnlekplats) som öppnar ut mot den vackra trädgården och poolområdet. Det finns också ett tvätt / linne rum med en stor garderob för extra klädförvaring och också ett mycket användbart förvaringsutrymme under trappan. Fyra av de fem sovrummen har inbyggda garderober.

Utrymmet som det erbjuder, vacker trädgård, pool och närhet till lokala bekvämligheter gör det idealiskt som ett familjehem. Det ligger också inom kort köravstånd från internationella skolor i Estepona, San Pedro och Marbella. Málaga flygplats ligger 45 minuters bilresa bort.

Funktioner: Simbassäng - Elektriska portar och entrésystem - Varmvatten solpaneler - Tvättrum - Inbyggda garderober - Fantastisk havsutsikt - Orchard - Bevattningssystem - Gemensam brunn (Lågvattenräkning) - Gångavstånd till barer och restauranger på Laguna Village (20 Min) - Fullt inhägnad Vacker trädgård - Mycket privat och lugnt

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB