Försäljning Villa, El Ejido, Almeria, Spanien, Avda del Mar 1, Balanegra, Berja

Försäljning - Cod. 29061

  • Typ: Villa
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Tomt med trädgård, uppdelat i två halvor, med boningshuset på var och en av halvorna. Den första raden, direkt tillgång till den kommunala stranden.

Privat område (finca) inom gränserna för uppgörelsen (el, vatten, avlopp kommunala). Ca 6000 kvm land, åtskilda av en vägg 2 är nästan lika med platsen, säljs endast båda tillsammans.

I det första avsnittet. En tvåvåningshus av 214 kvadratmeter, har den första våningen 3 sovrum, 2 badrum, kök, matsal, vardagsrum, terrass med havsutsikt; den totala arealen av 168 kvm Den andra våningen har ett sovrum, badrum och vardagsrum, 46 kvm, samt ett solarium på ca 100 kvm Området har också ett litet hus på en 1 sovrum med toalett ca 25 kvm, parkering för 3 bilar, utomhus dusch, metall garage till trädgårdstillbehör. I trädgården av 16 träd, tre olivträd och flera fruktträd och blommor. Förutom den elektriska pannan är installerad anordning för uppvärmning vatten genom solvärme.

I den andra sektionen. Envånings hus 93 kvm, 3 sovrum, 2 badrum, kök, matsal. Runt huset yta om ca. 150 kvm skuggade och kantad med keramiska plattor. Fastigheten har parkeringsplats för 2 bilar. På territoriet av palmer, akacior, Yuki (yuca) och blommor.

Vid vart och ett av de områden som har elektriska grindar för passage av bilar på långt från havet väggen och en grind för tillträde till havet. Båda husen är fullt utrustade för permanent uppehållstillstånd.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB