Försäljning Villa, Maspalomas, Las Palmas, Spanien, Club de Golf

Försäljning - Cod. 23187

  • Typ: Villa
  • Område: 9400 m²
  • Antal rum: 10 Beedroom
  • Våning: 1

Denna fantastiska, lyxiga egendom med en boyta på 940 m² på en privat tomt från 4.400 m² är diamanten av fastigheterna direkt på golfbanan och sanddynerna. Villan är belägen i en av de bästa platsen i södra delen av Gran Canaria.

Den privat villa erbjuder i utsatt läge tillräcklig anonymitet och integritet. Den roperty är omgiven av en hög mur och har ett larmsystem för maximal säkerhet. Den mycket representativ huvudbyggnaden erbjuder perfekt lyx imponerande och ljus hall, där du har tillgång till två stora lounger, en av dem med bioduken och två matsalar med fantastisk utsikt över trädgården och poolen.

Ett fullt utrustat professionella kök och olika serviceområden säkerställa en tjänst även vid stora händelser. För de anställda är boende finns. Denna lyxfastighet har ett fantastiskt poolområde, bastu, bubbelpool, gym, paddla domstol, utomhus bar med kök och grill och erbjuder lämplig komfort.

På en separat säkert område med en separat ingång, tio garage för fina lyxbilar. Vid utformningen av fastigheten, har endast material av högsta kvalitet används. Den utsökta möbler ingår i inköpspriset. Ägarna skapa en egenskap av superlativ. Villan erbjuder harmoni, elegans och exklusivitet. Det finns klassisk och modern design perfekt ansluten och komplettera bilden av denna unika egenskap.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB