Försäljning Villa, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Spanien, Playa

Försäljning - Cod. 21854

  • Typ: Villa
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: CASA INDEPENDIENTE
  • Byggnadsvilkor: Good

DESIGN HOUSE BEACH FRONT

Beskrivning av egendom.

En nykter fasad och lätt på samma gång, med bekväma, rymliga, fullt av personlighet och inre styrka är några av fördelarna med denna villa, byggd med omsorg och detaljrikedom. I en elegant område i Vilanova med absolut stillhet, avskildhet och vacker strand utsikt från alla rum. Fördelas över 4 våningar med hiss eller trappor. De golvytor marken med en rymlig lobby, ljusa dubbel höjd vardagsrum med utgång till trädgården där du kan njuta av en oförglömlig kväll havsbrisen som det flödar. minivalista kök med alla integrerade apparater och toalett. På övervåningen sovrum har eget badrum på översta våningen befälhavaren svit på 55 m2 med privat terrass med utsikt över stranden, omklädningsrum och jacuzzi i badrummet. Varje rum har stor omfattning. I källaren 4 bil garage, tvättstuga. Perfekt utanför med en trädgård, veranda. Extra: Hiss, ytterväggar av 20 cm, grundmurar 35 cm, yttre snickeri med kravall kristaller. Justerbara persienner, golvvärme, osmos, avhärdare, centraldammsugare, solpaneler, massivt trä inredning och vitlackerat. Ljus generator. Säkerhetssystem med kameror med rörelsedetektorer. Röksensorer, brand och vattenläckor. Alla toaletter. Hem automationssystem för att styra belysning, persienner och larm kan anslutas via telefon, etc. Förinstallerade HD-ljud ... och bara 35 minuter från Barcelona.

Ort
Vilanova är huvudstad i Garraf, som ligger halvvägs mellan storstadsområden (40 km från Barcelona och Tarragona 45). Det är en stad med en lång och händelserik historia, som fick brev av kung Jakob I i 1274.

Staden, polarisera en bredare geografisk miljö har alltid haft stor ekonomisk dynamik, baserad först i jordbruk och handel till sjöss med vin (XVIII och XIX århundraden) senare i industrialiseringen av textilsektorn (XIX-talet) och slutligen, i en industriell diversifiering som bygger på stora metallfabriker, textil-och kemisk (tidiga nittonhundratalet). För närvarande staden upprätthåller viss jordbruksverksamhet, en fiskeflotta av de viktigaste i Katalonien och måste läggas till den snabba industriella utvecklingen av tjänstesektorn och tjänster.

Fritid Erbjudande

Vilanova har nautiska och marina fritid infrastruktur, stränder, strandpromenad, golfbana ... Det kulturella utbudet är varierat och omfattande, nationellt kända museer som Victor Balaguer (katalansk konst av romantik) eller teknik, till exempel järnväg; har ett program för teater, musik, film och festivaler, till exempel den populära och traditionell musik (FIMPT).
Traditionell och populär fest erbjudande Vilanova är de rikaste i Katalonien, belysa de tre Tombs, Carnival, Festa Major ...

I en stad med så mycket jordbruks-och fisketraditioner, mat, baserad på färska råvaror, är också mycket viktig och erkänd.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


International Real Estate VNG
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB