Försäljning Villa, Zapardiel de la Ribera, Avila, Spanien, c/ Lazara 12

Försäljning - Cod. 26716

  • Typ: Villa
  • Område: 240 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Sierra de Gredos: VILLA MED MARK & åsikter.
Ligger inom gränserna för byn Zapardiel de la Ribera, är detta en fastighet idealisk för att använda som permanent eller andra bostäder. Denna fastighet består av en 1.622m2 tomt, där en 151m2 fristående byggnad sätts enligt fastighets gärningar. South inför, denna villa har alla urbana anläggningar, och har utrustats med hög standard kvalitet efterbehandling talet. Nät el och vatten ingår plus anslutning till elnätet avlopp. Uppvärmningen sker genom ett dieselpanna. Denna villa är uppdelad i 2 våningar: a 120m2 underjordiskt garage med tillgång till gatan och 120m2 bottenvåningen villa i nivå med fastighetens trädgård och erbjuder boende genom: oberoende kök, stora sovrummet med eget badrum, vardagsrum och matsal med öppen spis , 2 dubbelrum och ett extra badrum. I källaren används idag som ett garage, ett utrymme helt öppen yta. I detta källaren finns ett extra sovrum och vattentoalett. Fastigheten har fantastisk utsikt över bergen. Trädgården ligger över gatunivå och separeras från den med en 50 meter. lång stenmur. Trädgården är helt täckt med fruktträd och har rättigheter genom det lokala samhället för bevattning.
Byn där huset ligger tillhör Gredos norra regionen. Det är på en höjd av 1518 m, ligger på 65 km. från Avila, och 185 km från Madrid, vid foten av Gredos Massif Central. Också på grund av sitt geografiska läge och vägnätet är perfekt kommuniceras med andra städer i central betydelse: Talavera de la Reina, Segovia, Valladolid, Toledo, Salamanca ... Både klimat och landskap är typiskt högt berg, som kännetecknas av en vild flod, liksom många betesmarker stor amplitud och skönhet, ängar och berg.
Den primära sektorn är den fundamentala grunden för ekonomin i byn, med boskap som en dominerande verksamhet. Populär arkitektur är traditionell i byn, med sina smala gator. Med tanke på deras traditionella konstruktioner, inklusive lador (blocket och höstack), små fönster och murade väggar, sina många intressanta platser, såsom: floden broar, kyrka, kapell, dess kvarnar, med dess gamla källor sten, utan att glömma i alla fall Många landsbygds vandringsled som vi flyttade till intet ont anande hörn över bergen, och som gör det möjligt för oss att genomföra många utflykter.
Bredvid miljövärden, området Gredos horder en intressant sammanställning av platser där historia, konst och tradition har lämnat ett viktigt spår. Mellan dem, betonar vi den romerska vägen av "Puerto del Pico" och städerna Candeleda och "El Barco de Avila". Vi rekommenderade berget promenad från plattformen ligger i slutet av den väg som börjar på "Hoyos del Espino" upp till den berömda "Circo de Gredos". Vägen slutar vid samtalet "Trocha Real", att på några minuter, leder på den stora Glacial lagunen. I sina kalla och klart vatten återspeglas de höga toppar som bredvid Almanzor utgör "Circus av Gredos". Det betonas nationalparken Gredos bergskedjan, fantastiska djur och botaniska värde. Att njuta av ditt besök till bergen, är det rekommenderat att vandra. Imponerande landskap modelleras av glaciären erosion på granitklippor: laguner, cirkusar, och avlagringar som kulminerar i 2592 meter från Almanzor spetsen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB