Försäljning Vindsvåning, Madrid, Madrid, Spanien, Vicente Blasco Ibáñez, 37

Försäljning - Cod. 30306

  • Typ: Vindsvåning
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning:

En egenskap som svarar på en exklusiv, elegant och modern takvåning triplex i en av de bästa utvecklingen i bostadsområdet Sanchinarro där du kan njuta av dess fantastiska faciliteter och gemensamma utrymmen såsom simning vinter, sommar pool, gym, paddel tennisbana , trädgård områden, lekplats, gemenskap rum och säkerhet service och säkerhet 24 h.
Och i en bred, öppen ingång bostäder uppmanas att ange var och en av de rum som ligger på första våningen. Dess utsökta rektangulär matsalen har en mycket ljus och ger direkt tillgång till en praktisk terrass att njuta av dagliga utomhus måltider. Dess rymliga, modernt kök med eleganta möbler och rostfria vitvaror, har ett kontor och en täckt klädstreck. På samma nivå, är det ett rymligt sovrum med badrum badrum med badkar och hydromassage kolumn byggt dubbel.
En vacker trätrappa med järn räcke interlacing är upplyst av ett stort fönster som sträcker sig över tre våningar, tillåter naturligt ljus som strålar i hela lägenheten. Upp densamma, vi är i en hall av de andra två sovrum, båda med privat terrass och badrum. Den stora sovrummet har en väl omklädningsrum med garderober och ett badrum med jacuzzi och separat och oberoende från resten av sanitära dusch.
På tredje våningen finns en stor solarium med dusch och konstgräs samt ett område med pergola som gör den idealisk dag grilla med familj och vänner.
I det gemensamma garaget huset har två bil garage för 3 bilar, och är också försedd med förvaring.

Område: Sanchinarro har grönområden, sociala, kommersiella, idrottsanläggningar, restauranger, biografer. Vi kan hitta följande attraktioner i Colegio San Pablo CEU, köpcentrum "El Corte Ingles" Sjukhuset "Sanitas La Moraleja" sjukhus Madrid Norte-Sanchinarro, etc. i närheten Den är ansluten med tunnelbana och buss, kan 10 minuter hitta platser som Madrid Barajas Adolfo Suárez flygplats eller Chamartin Station, och länka till huvudvägarna M40, M30, A1. En lyx och bekvämligheter som gör detta område en stor attraktion för att leva.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB