Försäljning 3:a, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Spanien, Playa

Försäljning - Cod. 21775

  • Typ: 3:a
  • Område: 90 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning:
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Objektbeskrivning

I ett unikt och privilegierat läge är golvet bredvid havet på strandpromenaden i Vilanova med terrass erbjuder fantastisk utsikt att möta de mest krävande förväntningarna. Efter en uppgradering dessa två lägenheter kan enkelt konvertera en till breda strandpromenaden bostäder eller hålla dem åtskilda beroende på behoven hos den framtida ägaren av denna gård. Husen i ett lugnt och välskött gemensam pool finns, garage. Erbjudandet är komplett med en parkeringsplats.

Lägenhet med havsutsikt från vardagsrum, kök och sovrum, helt nya, 90 m2, 3 sovrum (1 badrum med badkar) 2 badrum, yttre, utomhus ljudisolering och mellan grannar, 10 minuter från centrum, lättillgängliga , modern byggnad, golvvärme, luftkonditionering, larm, musik, avhärdare, video in, fullt utrustat kök och Santos märket Neff apparater, fasta vitlackerade dörrar, fönsterluckor aluminium och elektrisk isolering, dubbla fönster 4 +4 +10 +5 (säkerhet), parkering för stor bil och motorcykel / cykel.
Beläget i ett lugnt bostadsområde, en 10 minuters promenad från stadens centrum, 30 minuters bilfärd från Barcelona, ​​nära prestigefyllda skolorna och tjänster.

Beskrivning Läge
Vilanova är huvudstad i Garraf, belägen halvvägs mellan storstadsregionerna (40 km från Barcelona och 45 från Tarragona). Det är en stad med en lång och händelserik historia, som vann stadsprivilegier av kung James I i 1274.

Staden, polariserande större geografisk miljö har alltid varit en stor ekonomisk dynamik, baserad först på jordbruk och sjöfarten vin (XVIII och XIX), senare i industrialiseringen av textilsektorn (artonhundratalet) och slutligen, på en stor industriell diversifiering av metall fabriker, textil-och kemisk (första halvan av nittonhundratalet). För närvarande staden upprätthåller viss jordbruksverksamhet, en fiskeflotta av de viktigaste i Katalonien och läggas till den snabba industriella utvecklingen av tjänstesektorn och tjänster.

Erbjudande om fri tid

Vilanova har nautiska och fritidsfaciliteter inkluderar en småbåtshamn, stränder, strandpromenaden, golfbana ... Det kulturella utbudet är varierat och omfattande, har nationellt kända museer såsom Victor Balaguer (katalansk konst av romantik), eller teknik, såsom järnväg, ett program av teater, musik, film och festivaler, till exempel Popular och traditionell musik (FIMPT).
Erbjudandet traditionella och populära festliga Vilanova är rikast av Katalonien, belyser de Tres Tombs, Carnival, Festa Major ...

I en stad med så mycket jordbruk och fiske traditioner, mat, baserade på färska råvaror, är det också mycket viktigt och erkänt.

Fråga efter denna bostad


International Real Estate VNG
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB