Försäljning Hus, Siero, Asturias, Spanien, espiniella, 18

Försäljning - Cod. 22822

  • Typ: Hus
  • Område: 90 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

La Casina cues
Miljö:
La Casina Cues är en charmig, noggrant utformade för att ge kunden en känsla av lugn och avkoppling, med avsikten att du känner dig hemma.
Vi finns i ett område fullt av lugn och omgiven av ett brett utbud av gröna toner och fantastisk utsikt, som ger vila och koppla från den stressiga vardagen område.
Vårt utmärkta läge gör att du kan njuta av allt som du vill göra på din semester. Inom 15 minuter av de två viktigaste städerna i Asturien (Gijón och Oviedo), 20 minuter från Avilés, Mieres eller inter Villaviciosa och bara 45 minuter från Asturias flygplats.
Omgiven av kultur och natur i en privilegierad miljö, är det idealiskt för alla utomhusaktiviteter.
Från huset kan du njuta av en fantastisk utsikt över Kantabriska bergen och allt som Asturien, naturparadis som du kan erbjuda.
Beskrivning:
La Casina cue omfattar totalt 90 m2, med kapacitet för 4 personer och uppdelade i två nivåer:
På bottenvåningen kan vi se ett mysigt vardagsrum - matrum med öppen spis, vilket ger stor värme till rummet. I slutet av det ser vi i köket med hög kvalitet apparater, frys, diskmaskin, induktionshäll, mikrovågsugn och huva, plus all nödvändig köksutrustning. På samma våning som vi har också ett av badrummen och en användbar pentry med tvättmaskin.
Den har en 3-sits soffa med ett träbord i mitten av kabinen. Plasma-TV 32 tum soffbord. Olika brädspel för att klara vinterkvällar. Höjdpunkten i denna anläggning förutom ovanstående, är det imponerande veranda som har i framsidan av huset, är det ett bord och trästolar för att njuta av solnedgången och äta frukost som det förtjänar.
Den övre våningen är uppdelad i flera rum, två sovrum (med dubbel 1.35) och en garderob varje stor kapacitet. Det finns också ett badrum med dusch.
Det trevligaste om denna anläggning kan begrunda miljön, i all sin glans från din balkong och njuta av utsikten som erbjuds. Njut av det.
På utsidan av huset kan vi njuta av en vacker trädgård med massor av vård och omsorg en ganska typisk asturiska spannmålsmagasin.

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB