Försäljning 2:a, Benidorm, Alicante, Spanien, Benidorm

Försäljning - Cod. 32801

  • Typ: 2:a
  • Område: 88 m²
  • Antal rum: 2
  • Byggnadsvilkor: Good

Denna stad på Costa Blanca är känd internationellt, främst på grund av sitt trevliga klimat året runt. Regionens infrastruktur är också utmärkt, här bor det inte dyrt och tack vare sin högkvalitativa hälsovårdstjänst är det ett populärt mål för pensionärer som vill ha ett lugnt liv och för dem som är intresserade av att köpa en lägenhet i Spanien.
Det finns ett aktivt ekonomiskt och kommersiellt liv i regionen, vilket ger utmärkta investeringsmöjligheter, liksom ideella förhållanden för nya företag.
Temperaturen är mild året runt, och tack vare bergens närhet är det ingen extrem temperaturfluktuation, och det årliga antalet soliga timmar är ovärderligt.
Förutom de typiska rätterna, som paella, andra risrätter, skaldjur och kött, kan vi också känna effekten av multikulturella faktorer, eftersom det finns en blandning av moriska, medelhavs- och andra element här.
Bostadsbyggnadskomplexet med utsikt över Medelhavet skapades för älskare av solen och havet, och för dem som vill äga en spansk apartmnet.

Plats: Det ligger på en unik pittoresk plats på den södra delen av Costa Blanca / Orihuela, Alicante. Det finns två flygplatser i närheten: San Javier (25 km) och El Altet-Alicante (50 km)

Du kan hitta allt som kan vara nödvändigt för ditt dagliga liv här: kollektivtrafik, stormarknader och restauranger. Shoppingcentret Zenia Boulevard ligger också i närheten, vilket är ett av de viktigaste köpcentrumen i regionen med 80 000m2 yta, där du kan hitta butiker, kaféer, restauranger, elektronikaffärer, stormarknader, bowling och ett kasino .
Det finns också 3 golfbanor med 18 hål varje inom en radie av 5 km.

De omsorgsfullt utformade och välskötta gemensamma utrymmena och gröna utrymmen erbjuder otaliga möjligheter att koppla av:
Det finns 2 pooler för de vuxna och 2 för barnen, badrummen, jacuzzi för 6-8 personer, ett utomhusgymnastik och en lekplats i byggnadskomplexet för att ge fullständig "laddning" för invånarna. Bortsett från detta har designersna också lagt till ett bekvämt avkopplingsområde.

Gör dina drömmar sanna! Ring oss nu på +3670 427 2462.lukentum@lukentum.com

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Tamas Csaki
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB