Försäljning Herrgård, Los Realejos, Tenerife Islas Canarias, Spanien, C/ Acequia 12

Försäljning - Cod. 36452

  • Typ: Herrgård
  • Område: 610 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

Beläget i det historiska området Realejo Bajo. Återställd. Av 610 m2. Utsikt över havet och berget, som ligger på ett avstånd av 1,5 km. Bildas av fackföreningen av två bostäder, en statlig och den andra ett höghus.
Dess fasad restaurerades på 1800-talet, den har en romantisk stil med stora dekorativa egenskaper. Fönster och dörrar skyddade med blommotiv av stor kvalitet gjord i smidesjärn. På fasaden har fasaden en bländare, dekorerad med geometriska former, bakom vilka locket är gömt.
Det har 8 rum, varav två med omklädningsrum, lounge, central uteplats, hall, 2 badrum, källare, fullt utrustat kök, terrass och garage (4 bilar) på 62.51m2. Den har en bakgård på 100m2. De sticker ut i två av sina rum och vardagsrum, dess Mudejar-tak med agram och med alligat dekorerade med geometriska motiv och sladd.
Dess väggar är byggda helt av oregelbunden basaltsten agglomererad med lera, ca 80 cm tjock. Bostäder organiserade i två höjder, tak och golv av te av te. Boendet är anpassat av flera kroppar, alla färdiga med 6 täckta till fyra vatten med den traditionella arabiska plattan, exekverad på en struktur av par och rad av te av te. Huset, inuti, upprätthåller kärnan i byggnadens ursprung, en mudejararkitektur, är utvecklad kring en fyrkantig kanarieuteplats. Vernacular arkitektur som fungerar bioklimatiskt. Golv och tak av trä av te.
5 Km. Från Puerto de la Cruz och La Orotava.
Unikt hus, kvalitet, konstnärlig och bestående.
Från sin närmaste miljö kan vi markera:
-La Rambla de Castro ca 1,5 km. Skyddat landskap som står för sin biologiska mångfald, stor skönhet, överflödig natur, vattenkällor ... idealisk plats att njuta av vandring.
-Det är också beläget på ett avstånd av 1,5 km från utsikten La Corona, ett av de bästa paragliderna, där den viktigaste festivalen i världen för fri flyg och paragliding har genomförts under flera år, "Parafest Kronan. " Det handlar om att kombinera paragliding och vandring.
-Om 2 km är Socorro Beach, med vulkansk sand och idealisk plats för surfing och dykning. Extraordinärt dykområde på grund av öppenheten i sina vatten, behaglig temperatur under hela året och ett stort antal och olika arter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB