Försäljning Hus, Alcala la Real, Jaén, Spanien, Martinez Montanez

Försäljning - Cod. 23121

  • Typ: Hus
  • Område: 165 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 3

En perfekt beläget hus med en fem minuters promenad till alla bekvämligheter och en fem minuters promenad in till landsbygden .
Huset ligger på tre våningar . När du går in finns det en veranda som leder genom dubbeldörrar in i en lounge med en dörr som leder ut till en uteplats med två stora förråd av. Det finns marmor trappor som leder upp till nästa våning där det finns en matsal intill fullt utrustat kök som har en promenad i skafferi .
Kontoret , och två vardagsrum och två dubbelrum alla med juliet balkonger och fullt golv till tak dubbla dörrar försedda med blinds.A stort nyligen utrustat badrum med golv till tak kakel, nytt badkar och dusch , handfat och wc .
Att gå upp ytterligare en nivå tar dig till ett stort sovrum ursprungliga balkar och med dubbla dörrar som vetter mot en solterrass . På den andra sidan av sovrummet är ett litet rum som leder ut till en stor täckt terrass med utsikt över Sierra Nevada och slottet ovanför .
Nära till alla bekvämligheter , barer , restauranger, banker , butiker, stormarknader etc. vacker natur , perfekt för fiske , vandring, cykling , sightseeing

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB