Försäljning Hus, Ronda, Málaga, Spanien, Calle Canada del Real Tesoro, 135

Försäljning - Cod. 37549

  • Typ: Hus
  • Område: 250 m²
  • Antal rum: 9
  • Våning: porcelain

Det finns en dörr som går till garaget. Garaget har en fjärrstyrd garageport, högkvalitativa keramiska plattor på golvet och specialbeställda plattor på väggarna. På vänster sida, under trappan, finns ett förråd med en arbetsbänk. Båda handgjorda ingångsdörrarna har speglat glas för integritet.

Den stora korridoren som går till studion har samma plattor som garaget. Studion har utsikt över fälten, bergen och bergen, mot öst och passet till floden och strömmen, på norra sidan av huset, luftkonditionering och värmepump. Den har ett kök, med graniträknare, rostfritt spis, spishäll, ugn, diskmaskin och tvättmaskin. Badrummet har ett fönster mot öst, en dusch och en elvärmare.

På första våningen, från trappans början, går man in i en hall som öppnar till höger, genom dubbla franska dörrar, in i vardagsrummet, används som sovrum, med 2 balkongdörrar, vetter mot västra kullarna, vedspis, A / C, värmepump, högeffektiv gas terrakotta spis med eldfasta tegelstenar, Swarovski kristall ljuskrona, keramiska plattor golv och krona gjutning.

På vänster sida av korridoren finns en matsal med en Andaluz öppning till köket, A / C och värmepump, terrakotta kamin, ljuskrona, utsikt över norra bergen, bergen och Cortes och dubbla franska dörrar som öppnas för studien.

Samma våning som vardagsrummet är genom hela första våningen och även kronformat i hela huset. Studien har keramiska plattor på väggarna, 3 stora överdådigt franska fönster med utsikt över östra kullarna, västra kullarna, bergen och Cortes, Swarovski kristallkrona och terrakotta spis med kokkärl och ugn.

Alla ytterdörrar och fönster i huset är dubbla rutan. Från matsalen finns en hall

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB