Försäljning Kedjehus, Estepona, Málaga, Spanien, Playa Guadalobon,33

Försäljning - Cod. 40564

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 400 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 3

Som en av de mest eftertraktade och väletablerade bostadsmålen i Europa täcker Costa del Sol nästan alla attraktiva alternativ för husköpare som söker en lyxig livsstil vid Medelhavet, eller till och med en utmärkt uthyrningsinvestering. En innovativ design som förbättrar naturlig blixt, inklusive arkitektoniska detaljer, dubbla höjder och öppna kök som ger rymd och rymd. townhouse har en privat takterrass med jacuzzi, pergola, flytande golv och grillplats. Det egna underjordiska garaget har direkt tillgång till huset genom ett stort tvätt- och serviceområde samt gemensamma parkeringsplatser för gästerna.
Hemmet har också en öppen spis, golvvärme (vattenbaserad i vardagsrum och el i badrum), varm och kall luftkonditionering och färdiga och stoppade garderober, plus de senaste domotiska hemsystemen. Vid stranden, floden Guadalobón och en bred tallskog ökar njutningen av integritet och isolering. Det är bara några minuters promenad från Esteponas småbåtshamn, nära stadens centrum, och med exceptionella förbindelser till Puerto Banús, Marbella och flygplatserna i Málaga och Gibraltar. De gemensamma centrumen markeras av stora badplatser (50 m pool, infinitypool och barnens utomhuspool). En spa-krets med uppvärmd pool, isvatten, bastu, turkiskt bad och ett fullt utrustat gym.
Dessutom finns två chill-out-områden, strandbäddar i balinesisk stil, kaskade vattenfall och andra vattenfunktioner prickade genom de inre vägarna, torg och grönskande trädgårdar - allt i ett säkerhetsstyrt hölje.
Utomhusets estetik har skapats för att vara så naturlig som möjligt, med vita, grå och svarta nyanser och snygga skiljeväggar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB