Försäljning Lantbruk, oviedo, Asturias, Spanien, San Claudio- Trubia

Försäljning - Cod. 39328

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 900 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 3

Spektakulära "Casona de Indianos" mer än hundra år gammal renoverades 2003 med de bästa materialen.

Casona har 8 rum fördelade på två byggnader, alla med luftkonditionering. Några av dem har en privat lounge, galleri och jacuzzi. De är alla stora och har vackra inbyggda garderober med fint trä. Badrummen är täckta av imponerande marmor och är också mycket stora.

Huset kan också användas som ett lyxhotell eftersom det har restaurangservice, stort vardagsrum, ett industrikök, bar service och ett vinterträdgård. Alla byggda med högkvalitativa material och en mycket god smak. Stensalongen erbjuder en mysig öppen spis.

Runt huset finns en spektakulär trädgård stängd av en imponerande stenmur. Tomten på 4 700 kvadratmeter har en fruktträdgård, en burarea för husdjur och hjälpkonstruktioner. En del av denna tomt är byggbar.

Denna vackra egendom är omgiven av ett hisnande landskap. Detta hus ligger i centrum av Asturien, gränsat till floden Nalon och mellan bergen, tio minuter från Oviedo, och behåller sina egna rötter av land, sten och trä. Dess glaserade galleri erbjuder en fantastisk utsikt över bergen.

I närheten kan du hitta fästningen som kallas Priorio-slottet, Lluera-grottan eller den romanska kyrkan San Juan Bautista de Priorio. Det är en idealisk plats för vandring och cykeltur. Det ligger också nära den allmänna poolen, golfbanan och det välkända spaet "Las Caldas".

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB