Försäljning Villa, Alicante, Alicante, Spanien, Calle arpa

Försäljning - Cod. 34299

  • Typ: Villa
  • Område: 190 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Denna väl presenterade 4 sovrum ligger i ett lugnt bebyggt bostadsområde, som ligger 7 km från staden San Vicente del Raspeig och 17 km från centrala Alicante. Fastigheten ligger nära motorvägen systemet för snabb och enkel tillgång till Alicante International Airport med en körtid på bara 20 minuter. Maigmó National Park och bergen ligger inom en 10 minuters bilresa.

Villan är fördelad på en våning och är beläget i en övervägande platt tomt, som sträcker sig till 2029 m2 och erbjuder en privat pool, separat gästhus och ett garage. Bredvid huset finns en trädgård med mogna tallar som ger bra skugga under sommarmånaderna och erbjuder avskildhet till bostaden. På baksidan av fastigheten finns en inhägnad hage som kan odlas eller används för att hålla vid liv.

Framsidan av villan med utsikt över poolområdet en bra storlek terrass som leder till en lobby och hall som alla rum är fördelade. I huvudsakliga bostad finns en stor salong med öppen spis, Ett fullt utrustat kök; 3 sovrum; Ett badrum och en separat vattentoalett. Luftkonditioneringen är anordnad. Alla rum är utrustade med garderober. Det kammare tvåglasfönster i hela huset.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB