Försäljning Villa, Callosa de Segura, Alicante, Spanien, Los Monteros 7, Polígono 18, Parcela 7

Försäljning - Cod. 35221

  • Typ: Villa
  • Område: 597 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 3

Hus med utmärkt konstruktion och oslagbar orientering. Ligger mellan apelsinlundar och citronlundar, vilket gör att den njuter av en bra integritet och diskretion. Men mycket bra ansluten eftersom det bara är 1,5 km från motorvägen 340 och motorväg A 7, med åtkomst i båda riktningarna. Mycket nära stadskärnan där det finns ett socialt centrum, snabbköp, cafeteria, bageri, tobaksaffär, kyrka, apotek och hälsocenter.

DELAR AV CHALÉ:
 
Utanför: Gården har 15000m2, tomten där huset är byggt har ca 7500m2 varav 2500m2 är trädgård och är inhägnad i hela sin omkrets. På baksidan finns 12m x 6m pool med dess behandlingsanläggning och badrum och utomhusdusch. Trädgårdar och växter runt huset och gränsar till vägen skyddad av cypresser med en bra täthet och därmed en unik integritet.

- Källare och Garage: Basen är en 60 cm plåt. hög, armerad betong och järngitter som är fästa vid alla pelare som strukturen vilar på. Den har en höjd av 3,5 m. Den mur som bildar hela sin omkrets och den är underjordisk är armerad betong med en bredd på 19 cm. , med tanke på isoleringen har temperaturen sin från 15 år på vinter till 24 på sommaren, det har naturligt ljus och bra ventilation. Det har plats för fem bilar, och har ett gymrum, spelrum och förråd.

-Lagre våning: Ligger på 1,60 meter från marknivå, är dess inneslutning formad av block av "termoarcilla" på 19 cm. bred luftkammare, som bär plattor av "poliespan" på 5 cm, och tegelsten "9", med allt detta uppnår en stor värmeisolering. Fönsterkarmarna är gjorda av lackerat aluminium, med termisk bro och dubbelglas för att förbättra isoleringen. Består av: kök (35m2), tvättstuga, vardagsrum (40m2.) Fyra sovrum och tre badrum och en veranda på 90m2. Sovrummet har ett område på 20 m2, med två stora fönster mot öster, har också en stor och ljus toalett och omklädningsrum som bildar en oberoende svit på ca 35m2. Golvet i sovrummen är gjord av trä parkett "bubinga", monterad på träbattar förankrade på cementplattan, hålen har fyllts med bollar av "arlita" för att undvika det ihåliga ljudet av fotspåren och förbättra isoleringen. Alla inre snickeri av ek.

-Attic: Det har ett område på ca 90 m2 har ett stort vardagsrum (60m2.), Ett sovrum och ett badrum och en terrass på 30m2. Med fantastisk utsikt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB