Uthyrning 2:a, Marbella, Málaga, Spanien, Urb. Marbella Park nº 11

Uthyrning - Cod. 24299

  • Typ: 2:a
  • Område: 160 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1

VINTER I PARADISE - MARBELLA PARK
Trevlig och bekväm lägenhet med havsutsikt, 50 meter från stranden, i ett exklusivt område i Marbella, Elviria.
Lägenheten är uppdelad i två våningar, är bottenvåningen entrén som ansluter oss till resten av huset (har även här en toalett), den viktigaste, rymligt, bekvämt och ljust vardagsrum, mot söder, (som har 6 platser i både soffa och matbord) och fullt utrustat kök, med verktyg och dekorativa naturligt ljus öppning i väggen med utsikt över poolen.
På toppen har 2 yttre sovrum, ett mot söder som vi kan njuta av havsutsikt från taket solarium och det andra sovrummet, mot norr, som från sin terrass, njuta av utsikt över bergen och Gemensam pool med trädgårdar. Vart och ett av dessa rum har ett badrum. Dessa rum kompletteras med 3 bäddsoffor (1 februari och 2 rutor av 1 kvadrat) som kompletterar de 6 platser, för många familjer, vänner osv
Stränderna är bäst i Elviria Marbella för sin fina sand och mycket säker, de har också en fantastisk utsikt över bergen i Afrika och Rock of Gibraltar i horisonten.
Förutom stränder att njuta av sol och hav, Elviria, är omgiven av några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol, som Santa Clara Golf, Rio Real Golf Club och Golf Club Marbella, vilket gör glädja spelare från olika länder runt om i världen i deras underbara golf vid Medelhavet och utsikt över bergen.
I närheten hittar du snabbköp, restauranger, barer, pubar, klubbar (inklusive den berömda Nikki Beach under sommarsäsongen), tidningar, gym, spa, frisör, banker, bankomater, valutaväxling, tobaksaffär, kyrka, rådhus och många fler tjänster Elviria gör en mycket bekväm semester område.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB