Försäljning Övrigt (Bostäder), Vilagrassa, Lleida, Spanien, Carrer Anglesola 2

Försäljning - Cod. 23470

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 325 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: wood

Cal Valls byggdes i slutet av 17-talet i Vilagrassa, en vacker liten by med 350 invånare, i närheten av Tarrega. Tillbaka i 2006, den Valls familjen gjorde den lämplig för landsbygdsturism ändamål. Fastigheten är medlem i den katalanska regeringen kör "Oberoende Rural Boende schema" (Allotjament Rural Independent-ARI).

Konverteringen genomfördes på ett sådant sätt att fastigheten nu är både praktisk och bekväm. Alla tidstypiska inslag var noga bevarats, hålla traditionell stil och material, såsom stenväggar, träbjälkar och öppna spisar. Dessutom har det dubbel isolering i väggar, tak och fönster; vitvaror klass A, cistern för regnvatten och varmvatten genom solenergi.

Cal Valls rymmer 14 gäster i fem rum, alla av dem med utsikt över Santa Maria-kyrkan 13-talet. Det finns ett badrum på nedre våningen och två på de övre våningarna.

Fastigheten är perfekt för de familjer eller grupper av vänner som vill koppla av från hektiska stadslivet och leva i harmoni med naturen, som ändå erbjuder alla bekvämligheter i det moderna livet.



Den beboeliga golvytan är ca 300 m 2, där du kan hitta ett öppet kök, med kyl, frys, spis, ugn, diskmaskin, tvättmaskin, köksredskap, espresso kaffebryggare, brödrost, juicepress, matberedare, kött grill , mikrovågsugn ugn, köksfläkt, dammsugare och strykjärn.

Nästa köket finns en stor matsal med utsikt till trädgården. Du kan njuta av de viktigaste gäst anläggningar dator ansluten på internet med wifi-system, och kopplas med en 32 "tv att visa Power Point-presentation eller annan programvara; hemmabio, hela huset är täckt av hi-fi-system; TV-spel, brädspel, TV i ett rum och centralvärme.



Utanför området är ca 150 m2 med en trädgård med gräsmatta och en terrass. På terrassen finns en privat pool, som hade en trappstege för barns säkerhet.

Den stora grillen med en fri ved, bordtennis och ping-pong fladdermöss, fem cyklar, skateboards, hängmatta, dart och en boule set.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB