Försäljning 1:a, Torrevieja, Alicante, Spanien, .

Försäljning - Cod. 43662

  • Typ: 1:a
  • Område: 41 m²
  • Antal rum: 1
  • Byggnadsvilkor: Good

ID:sh501
Lägenhet i medelhavsstil till salu i Torrevieja!

Exceptionell investeringsmöjlighet
Upptäck denna utmärkta investeringsmöjlighet i hjärtat av Torrevieja! Lägenheten är ett idealiskt val för både permanentboende och semesteruthyrning. Den ökade turisttrafiken år för år och det utmärkta läget säkerställer en stabil och lönsam investering. Den låga årsskatten och gemensamma kostnaderna är en ytterligare fördel, vilket minimerar underhållskostnaderna.

Perfekt läge - Torrevieja, Calas Blancas
Lägenheten ligger i det populära området Calas Blancas i Torrevieja, bara 10 minuters promenad från den fantastiska stranden Playa de Los Locos. Området är rikt på kulturevenemang och turistattraktioner som lockar besökare under hela året. Närheten till det pulserande livet i staden, men ändå en lugn miljö gör denna lägenhet speciell.

Kvalitetsbyggande och komforttjänster
Denna delvis renoverade lägenhet i medelhavsstil är gjord av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och komfort. Lägenheten på 41 kvm har ett sovrum och ett rymligt vardagsrum, samt en mysig terrass där du kan njuta av medelhavsklimatet.

Lägenheten på 2:a våningen i byggnaden saknar hiss, men trappan är lättillgänglig. Samhällstjänster inkluderar tre delade pooler, så att du alltid kan hitta en plats att koppla av och ladda.

Finansiell information:
- **Årlig skatt:** 98 €
- **Total kostnad:** 180 €/år
- **Pris:** 88 900 €

Denna lägenhet erbjuder en unik möjlighet för både investeringar och turism. Det utmärkta läget, kvalitetskonstruktionen och de gynnsamma underhållskostnaderna garanterar en långsiktig värdetillväxt och en kontinuerlig inkomstkälla. Missa inte detta fantastiska tillfälle och kontakta oss idag för att se denna fantastiska lägenhet i hjärtat av Torrevieja!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Szikora Hajni
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB