Försäljning Hus, Carmona, Sevilla, Spanien, Calle fernando de la barrera

Försäljning - Cod. 27478

  • Typ: Hus
  • Område: 1200 m²
  • Antal rum: 14
  • Våning: 2

Hus i historiska centrum av den kända staden Carmona, med en inbyggd i cirka 1200 m², fördelade på två våningar yta. Huset har mer än 10 rum, lounger sommar och vinter, 4 badrum, kapell, flera uteplatser, trädgård, garage, en oberoende golv och två butiker. utmärkt kvalitet, golv marmor från Carrara, tak 4,5 meter hög ... ligger intill kyrkan Santa Maria catedraliza och Church of the Divine Frälsaren, intill Stadshuset.

Carmona är en monumental muromgärdade staden, från den romerska eran med stora arabiska spår, med amfiteater, romerska begravningsplatsen, palats hus ....

Det ligger på motorvägen från Madrid till Sevilla, 10 minuter från Sevilla internationella flygplats och 20 stad och station TGV AVE.

Huset är perfekt som en primär bostad, charmiga hotell, ålderdomshem ....

historisk bakgrund



Carmona är en av de kommuner i provinsen med den längsta historien har varit ockuperat av många folk och kulturer. De första spåren av bosättningar finns i förhistorisk tid som har dykt upp resterna av den paleolitiska perioden.

År 206 f.Kr., Carmona erövrades av romerska soldater, en av de stora styrkorna i Andalusien provinsen och gav den namnet "Carmo" eller "Carmona". Kommer att få förmånen att mynta pengar.

Återtagandet av staden, var ett verk av Fernando III "Saint" i 1247 som började återplantering av densamma, vilket ger egen jurisdiktion, ... Pedro I "The Cruel" ofta bodde där, därav namnet på din nuvarande nationella Parador.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB