Försäljning Hus, Puzol, Valencia, Spanien, Alfinach

Försäljning - Cod. 40959

  • Typ: Hus
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 3

Välkommen till vårt hem! Vi har valt det mellan strand och berg, nära den attraktiva staden Valencia (med flygplatsen 20 minuter bort) och andra städer ännu närmare, Puzol och Sagunto, där vi kan hitta alla nödvändiga tjänster.
I vårt hus bor vi bra: gott om plats för hela familjen. Dessutom finns det flera skolor och två internationella skolor i området: American School och Claxton College, för att inte glömma Alfinach College.
De många grönområden runt huset ger oss möjlighet att gå, cykla, sporta: i mycket trevligt och fullständig social club i Sierra Calderona vid kanten av urbanisering, på familjen stranden i Puzol med bokningen skyddade Natura 2000.
I huset finns:
- en stor hall
- ett kök med plats för att lägga bord, med en stor reserv och med tillgång till trädgården
- den rymliga och ljusa matsalen med öppen spis, med tillgång till den täckta terrassen
- 4 mycket stora rum med inbyggda garderober (en på bottenvåningen, rymmer ett kontor eller ett rum för en person med nedsatt rörlighet eller - mycket bekväm att ha barnen nära vardagsrummet - ett spelrum / bibliotek)
- ett 80 m2 loft med en terrass med panoramautsikt mot havet och Valencia, där du kan installera två kontor (till exempel för distansarbete hemma), förvandla till en komplett lägenhet med kök och badrum eller till 2 rum med badrum : kort sagt, att organisera som du vill och efter dina behov
- 3 badrum
- ett garage för en bil
- en stor pool
- en konsoliderad trädgård
Fönstren är dubbelglasade med myggnät och persienner. Golven är gjorda av parkett och högkvalitativt stengods. Vi har ett larm direkt kopplat till den utmärkta övervakningstjänsten för urbaniseringen, cirka två hundra meter från huset.
Eftersom livet är förändring och evolution har vi nu ett annat projekt. Därför föreslår vi vårt hus till salu så att en annan familj kan leva glada och oförglömliga stunder där!
Vårt pris är: 410 000 euro.
Du kan ringa mig för mer information eller för att planera ett besök. N'hésitez pas à m'appeler en français, jag talar engelska med dig om du föredrar det. Nederlands kan jag också tala. Ich lese und schreibe Deutsch. Leggo i scrivo på italienska.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB