Försäljning Hus, Tui, Pontevedra, Spanien, Montiño, 6

Försäljning - Cod. 36283

  • Typ: Hus
  • Område: 330 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Hus eller fristående hus till salu i Tui.

Utmärkt möjlighet att köpa en villa, belägen i en mycket lugn urbanisering och införd i en privilegierad naturmiljö. Beläget i staden Tui, 2 km från Portugal och inom gångavstånd från större städer och deras tjänster, såsom Vigo, 25 km och Porto, 110 km, Vigo flygplats, 20 km och med stranden bara 20 minuter bort. Fullt utrustat, med utmärkt kvalitet, redo att installeras omedelbart.
Det har 4 sovrum, lounge med 40 m, kök med ö, 3 badrum, vindar, källare, tvätt och garage för två bilar inuti och en annan utanför. Det har också två samlingar.
Interiörsnickerier i ek, rostfritt stålbeslag, Bticino high-end switchar, Hansgrohe och Oras kranar. Design lampor och premium varumärke apparater (Liebherr, Bosch, AEG, Siemens, etc.).
En av höjdpunkterna i denna villa är dess utomhusliv, med tanke på det goda klimatet i området, eftersom det har flera terrasser med olika orienteringar, indelade i chill out zon, sommar matsal och solarium.
Villan är byggd på en tomt på 400 m2 och har ett område med gräsmatta med automatisk bevattning, iakttagen av ett trädgårdsföretag.
Urbaniseringen har två gemensamma simbassänger, med tankar för barn och vuxna, som villan har direkt tillgång till. Värdet på lägenheten är särskilt lågt, 15 € / månad.
Klar att börja njuta av det redan!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB