Försäljning Villa, Zaragoza, Zaragoza, Spanien, Octubre 418. Urbanización el Zorongo

Försäljning - Cod. 35444

  • Typ: Villa
  • Område: 550 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 3

Till salu Lyxig villa och ny i privat urbanisering 5 minuter från ZARAGOZA centrum, nybyggnad och mycket hög kvalitet. Det har alla nya, kök på 40 m2 bara 1 år, privat gym, turkiskt bad 8 platser, jacuzzi 7 platser, uppvärmt poolområde 120 m2, sommar och vinter med automatisk teleskopdäck, solmotorer, diskotek bar bar, bar grillplats och ugn för pizza eller grillad hantverkare på 150 cm till ved, 8 parkeringsplatser, varav 4 täckta, fönster och dörrar av aluminiumfärgträ håller huset vid sin temperatur vinter och sommar, 2 eldstäder, källare bottenvåning med möjlighet från en annan öppen spis eller kök eller egen lägenhet. Huset är fullt möblerade och inredda efter smak.
Gemenskapens utgifter 173 euro per månad. av värme utan att stänga av det hela vinteren, betalas några euro per månad gas tack vare den speciella värmeisoleringen som byggs med huset. Urbaniseringen har medicinska faciliteter för social trygghet från 8 till 12 på gatan juni, har 24-timmars säkerhet, kontroll av inresa och utresa av fordon, apotek, restaurang och oändliga sportaktiviteter (tennis, fotboll, av paddla, postkontor, busservice 24 timmar om dygnet varje halvtimme, privata busservice barn till skolan och ett oändligt antal exklusiva tjänster endast för medlemmar av urbaniseringen etc.).

Den säljs genom bostadsbyte. Fastigheten är fullt betald och det finns inget problem med solvens, helt enkelt när du byter bostad är det svårt att ta hand om huset som det förtjänar och det är därför det säljs.
Huset är underbart och väntar på sin nya ägare som kommer att bli kär i det vid första anblicken.
Priset på detta underbara hem är 990.000 euro. Det finansieras utan ränta: Inträde 350 000 euro + månadsbetalning på 1 500 euro för att slutföra det totala beloppet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB