Försäljning 3:a, Valencia, Valencia, Spanien, Juan de Mena 11

Försäljning - Cod. 28433

  • Typ: 3:a
  • Område: 290 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 290

Den här fastigheten, med sin skyddade historiska fasad, går tillbaka till 19-talet och ligger i centrum av Valencia (botaniska område). År 2005 var renoveringen av byggnaden genomförs och likaså huset genomgick renovering under samma år. De elektriska och VVS-installationer är helt nya.
    Huset har 270 m2 plus 20 m2 terrass. Det ligger på andra våningen i ett tre våningar och upptar hela bottenvåningen i herrgården som upptog hela byggnaden. Bland många av dess användningsområden en del ägnades åt tillverkning av dekorativa handen fans. En del av hemmet behåller sina ursprungliga exponerade träbjälkar medan resten av huset har ett plåster tak.
 Hyllorna ses i bilderna tillhörde fabriken och på liknande sätt i en del av huset den ursprungliga arabiska tegelgolv har bevaras och restaureras. Resterande del av golvytan är täckt med tropiskt timmer. Under renoveringen blev några artonhundratalet väggmålningar synlig, som har hållits.
 Alla fönster har ändrats i sin helhet och har tvåglasfönster. Huset har en avhärdare systemet och tre industriell utrustning luftkonditionering / uppvärmning.
 Huset har en hall, vardagsrum / matrum och kök. Det stora sovrummet har ett eget badrum och ett omklädningsrum område. Det finns en gäst sovrum, ett uppdrag badrum, en hall, en 15 m² förråd och en stor öppen plats på 100 m² som för närvarande används som en ateljé samt en terrass på 20 m² med vattenförsörjningen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB