Försäljning Hus, CHILCHES-COSTAS, Málaga, Spanien, NASAS 12

Försäljning - Cod. 43143

  • Typ: Hus
  • Område: 200 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3

På den vackra Chilches-kusten, i Malaga, ligger denna imponerande villa som utlovar ett liv i komfort och elegans. Med en konstruktion på 210 kvadratmeter och en stor tomt på 626 kvadratmeter erbjuder denna fastighet gott om utrymme både inomhus och utomhus.

När du kommer in i villan kan du omedelbart uppskatta potentialen som den har att bli ett riktigt hem. Även om det säljs omöblerat och kräver en del renoveringar, ger detta nya ägare en underbar möjlighet att anpassa varje hörn efter deras smak och preferenser.

Villan har fyra stora sovrum, vilket gör den till ett perfekt utrymme för att ta emot en stor familj eller underhålla gäster. Dessutom har den två kompletta badrum, som ger komfort och avskildhet till alla medlemmar i huset.

Det fullt utrustade köket är den perfekta platsen för matälskare att släppa lös sin kulinariska kreativitet.

En av pärlorna med denna villa är dess vackra privata pool, där du kan njuta av uppfriskande bad under varma sommardagar. Dessutom har fastigheten ett fristående garage, vilket ger tryggheten att ha en säker plats för att parkera fordon.

Villan erbjuder även två terrasser, en på bottenvåningen och en på övervåningen, där du kan njuta av panoramautsikt och magnifika solnedgångar. Dessa utomhusutrymmen är idealiska för att koppla av, vara värd för sociala sammankomster eller helt enkelt njuta av medelhavsklimatet.

Ljusstyrka är en viktig egenskap hos denna villa, tack vare dess sydvästliga orientering. Solens strålar översvämmer varje hörn och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Naturlig belysning framhäver ytterligare arkitektoniska detaljer och förstärker skönheten i interiöra utrymmen.

Dessutom, vid ingången till fastigheten, precis innan man går upp till huset, finns det en förinstallation för att bygga en extra lägenhet. Detta alternativ erbjuder stor mångsidighet och flexibilitet för att anpassa fastigheten till ägarnas behov och önskemål.

Kort sagt, denna villa i Chilches Costa, Malaga, är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med en stor bebyggd yta, en stor tomt, en privat pool, ett separat garage och vackra terrasser, har denna fastighet allt du behöver för att njuta av ett medelhavsliv när det är som bäst. Missa inte möjligheten att förvandla denna villa till ditt perfekta gömställe!

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB